Forsvarets Hederskonsert

Terningen arena

Forsvarets Hederskonsert

Publisert 26.1.2023

Forsvarets årlige Hederskonsert har som hensikt er å anerkjenne den innsatsen som Forsvarets personell utgjør hver dag, både nasjonalt og internasjonalt, samt fokusere på NATOs betydning for Norges sikkerhet. Hederskonserten har også til hensikt å gi befolkningen større forståelse for Forsvaret sine oppgaver og innsats.

Kjøp billetter her: https://forsvaretsstabsmusikkorps.hoopla.no/sales/event/4181198333

Til årets Hederskonsert har vi med oss den verdenskjente trompetisten Ole Edvard Antonsen som er født og oppvokst på Hamar i en musikalsk familie hvor både far og brødre var tilknyttet korpsmiljøet. Han bemerket seg tidlig som et stort talent, og regnes i dag som en av verdens ledende trompetsolister, og han er Norges aller meste kjente internasjonale stjerne.

Vi har også med oss sangeren Knut Kippersund fra Stange i Hedmark, som overbeviste Morten Harket og fikk ham som mentor i TV 2-konkurransen The Voice høsten 2017. Kippersund har en bachelor i klassisk sang og musikkpedagogikk fra Norges musikkhøgskole. Han er en allsidig sanger, låtskriver og artist innenfor sjangrene pop, rock og crooning. Han har også erfaring som artist fra Melodi Grand Prix og deltatt på Beat for Beat. 

Andrea Endal Lang-Ree var vernepliktig året 2022/2023 og har sunget mye med storband.

I tillegg til et stjernespekket solistlag, blir det også en urpremiere på et nytt bestillingsverk av komponist Daniel Herskedal og med tekster fra podkasten Våre Historier, bearbeidet av forfatter Simon Stranger.

Forsvarets stabsmusikkorps er et av fem forsvarskorps og holder til i Oslo. Korpset er med sine 37 faste ansatte musikere det største profesjonelle blåseorkesteret i Norge og har med sitt høye kunstneriske nivå høstet anerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt. Korpset er Forsvarets største representasjonsorkester med oppdrag for Forsvaret, Kongehuset, Regjering og Stortinget.

Dato: 17.11.2023

Start dato: 17.11.2023

Slutt dato: 17.11.2023