KONSERT / IDRETT

Utleie

Flerbrukshallen i Terningen Arena kan enkelt rigges om fra å være en idrettshall med håndballbane til en moderne konsertarena

consert

Terningen Arena

KONSERTARRANGEMENT

I Terningen Arena sin konserthall er lys og lyd vel ivaretatt. Hallen er tilpasset alle musikkformer og konsertlokalet tilfredsstiller de meget strenge akustiske krav til framføring av klassisk musikk. Det tekniske utstyret i hallen oppfyller også kvalitetskrav til både musikkframførelse og scenekunst. Festspillene i Elverum benytter Terningen Arenas flerbrukshall som sin faste konsertarena, og hallen er hvert år fylt til randen når Veterankorpset inviterer til romjulskonsert.

Terningen Arena har huset konserter med store internasjonale artister som Sissel Kyrkjebø, Robert Wells med Rhapsody Longe Orchestra, og Elvis Costello for å nevne noen. I tillegg kommer familiemusikalen «Putti Plutti Pott og julenissens skjegg» på besøk før jul, og gleder både store og små.

Terningen Arena har også hatt flere store konferanser hvor Flerbrukshallen benyttes som konferansesal med over 700 deltakere.

tidligere arrangementer i konserthallen

Terningen Arena

IDRETTSARRANGEMENT

Når Flerbrukshallen i Terningen Arena er rigget til håndballkamp, er det sitteplass til 2500. Elverum Håndballklubb benytter hallen som hjemmearena for sitt Herrehåndball lag, som er et av Norges beste håndballag. Studentene i Høgskolen i Hedmark benytter flerbrukshallen til aktiviteter knyttet opp mot de enkelte studiene innen idrett.

Det er mange ulike aktører som benytter hallen, Elverum kommune i samarbeid med Forsvaret arrangerer «Åpen hall» i høst – og vinterferien for elever i grunnskolen. Det har vært arrangert blant annet NM i innendørs bueskyting i hallen, så mulighetene for ulike arrangementer er mange.

Forsvaret er også brukere av flerbrukshallen, både til fysiske trening men også i forbindelse med arrangementer for soldatene og til kurs og konferanser for befal og andre aktører.

consert